Over ons

Ben Van Daele

Ik ben al 10 jaar leerkracht LO in de lagere school van Basisschool De Ark. Daar geef ik vol plezier mijn lessen LO. Dit lesgeven combineer ik graag met mijn hobby’s: korfbal en golf. Wanneer ik de lessen van de bewegingsschool mee geef, is het telkens mijn grootste uitdaging om een nieuw creatief element te vinden om in ons parcours te steken. Tijdens de zwemlessen kan ik echt genieten van de vooruitgang dat kinderen maken op zo’n korte tijd!

Anneke Brouwers

Ik ben leerkracht LO bij de kleuters en doe dit al meer dan 10 jaar! Op mijn school coach ik de klasleerkrachten van de kleuter- en lagere school om zelf sportactiviteiten te doen met de kinderen. Eerst bewegen, dan leren! Bij de bewegingsschool probeer ik veel variatie aan te bieden, zodat elke les vernieuwend en leuk is. De kinderen krijgen zo een brede sportieve basis om uiteindelijk een sport te kiezen die het best bij hun past. Vroeger heb ik competitie zwemmen gedaan en met die achtergrond streef ik ernaar om de kinderen de best mogelijke zwemtechniek te leren.

Sophie Sanders

Ik geef LO bij de kleuters en ben van opleiding kleuterjuf. Dit doe ik al enkele jaren en tover altijd een lach op elk gezicht. Bij mijn zwemlessen probeer ik kwaliteit te bieden en mijn enthousiasme zorgt ervoor dat kinderen snel vooruit gaan. Als kampleidster probeer ik er steeds voor te zorgen dat alle lesgevers kwaliteit bieden aan onze sportvrienden! Nieuwe ideeën uitproberen vind ik reuzefijn! Naast het lesgeven ben ik vooral bezig met voetballen en sinds kort een extra passie: wielrennen.

Contacteer ons als je vragen hebt

Heb je vragen of opmerkingen dan kan je contact opnemen door te bellen 0496 07 47 18, mailen info@minivoorwaarts.be of onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.